Kompozit - konferencia mysliaca pozitívne

Združenie STORM už po piaty rok organizuje celoslovenskú odbornú konferenciu pre všetkých z praxe i akademickej pôdy. KOMPOZIT – konferencia mysliaca pozitívne sa uskutoční 20.10.2017 na FZSP Trnavskej univerzity v Trnave. Tento ročník je zameraný na tému prepájania medzisektorovej spolupráce.

Príďte si vypočuť a diskutovať o medzisektorovej spolupráci s hlavnými prednášajúcimi: Duke of Edinburgh, Mesto Trnava, ETP Slovensko a inšpirujte sa na praktických workshopoch a príkladoch dobrej praxe organizácií ako Leaf Slovensko, Restart, PS. Digital, Vagus, Nitrianska komunitná nadácia, Čo robím a pod.. Pre účastníkov z univerzít ponúka konferencia možnosť publikovania odborných príspevkov.

Podrobnejšie informácie

• Prihláste sa už dnes na: konferencia.trnava.2017@gmail.com alebo na www.inviton.sk
  • Zvýhodnená registrácia účastníkov je do 6.9.2017 za sumu 15 €
  • Bežná registrácia účastníkov je do 6.10.2017 za sumu 25 €
  • Príspevky zasielajte najneskôr do 31.10.2017 na konferencia.trnava.2017@gmail.com
  • Účasť na konferencii je spoplatnená a pre účastníkov bude pripravené občerstvenie a v prípade záujmu aj obed.
  • Čas konania konferencie od 8:00 do 17:00. Po jej skončení plánujeme neformálne sieťovanie, pretože zaujímavých ľudí na budúce spolupráce nie je nikdy dosť
  • Presnejšie informácie o programe a časovom harmonograme budú zaslané prihláseným účastníkom.

Kontaktná osoba:
Mgr. Magdaléna Halásová, PhD.
e-mail: konferencia.trnava.2017@gmail.com
tel. 0949 044 867 facebook.com/kompozit

Tlačová správa na stiahnutie (PDF).

Podporujú nás: Nadácia Orange, Nadácia SPP, Intenda, MINV SR, Nadácia pre deti Slovenska, Úrad vlády SR, Nitriansky a Trnavský samosprávny kraj Nadácia Orange Nadácia SPP Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky Intenda Nadácia pre deti Slovenska Nitriansky samosprávny kraj Trnavský samosprávny kraj www.isgdent.com/ www.nordzucker.sk www.pulimedical.sk www.teekanne.sk Nadácia Granvia Nitrianska komunitná nadácia Erasmus Plus Nitra Deň prohuman.sk isexshop.sk e-kondomy.sk EEA Grants Norway Grants Nadácia otvorenej spoločnosti mesto Nitra mesto Sereď mesto Trnava Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Ministerstvo zdravotníctva Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Nadácia Pontis Reckitt Benckiser Slovensko