Odborníci na ulici v projekte KROK VPRED Nitra, Sereď

Opäť sa nám podarilo zrealizovať doplnkový typ služby pre klientov výmenného programu – špecializované odborné poradenstvo a info servis.

Právnik a kvalifikovaná zdravotná sestra chodia do terénu vždy prvú alebo poslednú službu v mesiaci v meste Nitra a Sereď. Klienti tak majú možnosť využiť špecializované poradenstvo a informačný servis zameraný na právnu a zdravotnú oblasť.

Dátumy služieb s odborníkmi pre mesto NITRA

Právnik

• 29.september 2011
  • 27.október 2011
  • 24.november 2011
  • 29.december 2011

Zdravotná sestra

• 1.september 2011
  • 6.október 2011
  • 3.november 2011
  • 1.december 2011

Dátumy služieb s odborníkmi pre mesto SEREĎ

Právnik

• 30.september 2011
  • 28.október 2011
  • 25.november 2011
  • 30.december 2011

Zdravotná sestra

• 2.september 2011
  • 7.október 2011
  • 4.november 2011
  • 2.december 2011

Ďakujeme Mestu NITRA, že finančne podporili tento projekt!

Podporujú nás: Nadácia Orange, Nadácia SPP, Intenda, MINV SR, Nadácia pre deti Slovenska, Úrad vlády SR, Nitriansky a Trnavský samosprávny kraj Nadácia Orange Nadácia SPP Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky Intenda Nadácia pre deti Slovenska Nitriansky samosprávny kraj Trnavský samosprávny kraj www.isgdent.com/ www.nordzucker.sk www.pulimedical.sk www.teekanne.sk Nadácia Granvia Nitrianska komunitná nadácia Erasmus Plus Nitra Deň prohuman.sk isexshop.sk e-kondomy.sk EEA Grants Norway Grants Nadácia otvorenej spoločnosti mesto Nitra mesto Sereď mesto Trnava Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Ministerstvo zdravotníctva Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Nadácia Pontis Reckitt Benckiser Slovensko