Podporte Združenie STORM a vyhrajte fotografiu od Tomáša Halásza!

Stačí nás podporiť akoukoľvek sumou a jedna z fotografii House of Family môže byť Vaša. Výstavu spolu s podmienkami súťaže nájdete v Gio Caffe, Kupecká ul. 2, Nitra.

Podporiť nás môžete od 29.11.2012 do 20.12.2012 na číslo účtu 2626772597/1100. Do poznámky napíšte svoje meno a kontakt a budete zaradený do zlosovania. Výhercu budeme kontaktovať dňa 21.12.2012. Ďakujeme.

Ďakujeme Tomášovi Halászovi za uskutočnenie výstavy a darovanie fotografie do súťaže. Fotky z vystavy House of Family najdete na Facebooku.

Prečítajte si podmienky súťaže(.doc) .

Podporujú nás: Nadácia Orange, Nadácia SPP, Intenda, MINV SR, Nadácia pre deti Slovenska, Úrad vlády SR, Nitriansky a Trnavský samosprávny kraj Nadácia Orange Nadácia SPP Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky Intenda Nadácia pre deti Slovenska Nitriansky samosprávny kraj Trnavský samosprávny kraj www.isgdent.com/ www.nordzucker.sk www.pulimedical.sk www.teekanne.sk Nadácia Granvia Nitrianska komunitná nadácia Erasmus Plus Nitra Deň prohuman.sk isexshop.sk e-kondomy.sk EEA Grants Norway Grants Nadácia otvorenej spoločnosti mesto Nitra mesto Sereď mesto Trnava Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Ministerstvo zdravotníctva Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Nadácia Pontis Reckitt Benckiser Slovensko