Ponuka dobrovoľníctva

Nízkoprahový klub pre deti a mládež CIRKUS hľadá šikovných/é dobrovoľníkov/čky, ktorí/é majú záujem podieľať sa na práci s deťmi a mládežou.

Ponúkame:

• dynamické fungovanie v mladom tíme
  • získanie vedomosti a zručností v práci s deťmi a mládežou
  • náhľad na fungovanie v neziskovom sektore
  • školenia a možnosť vzdelávať sa v danej oblasti

Záujemcovia/kyne o dobrovoľnícku činnosť v Nízkoprahovom klube pre deti a mládež CIRKUS posielajte svoje životopisy a motivačné listy do 15. 10. 2011 na: martin.stormnr@gmail.com

Bližšie info na: martin.stormnr@gmail.com

Tešíme sa na spoluprácu!

Podporujú nás: Nadácia Orange, Nadácia SPP, Intenda, MINV SR, Nadácia pre deti Slovenska, Úrad vlády SR, Nitriansky a Trnavský samosprávny kraj Nadácia Orange Nadácia SPP Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky Intenda Nadácia pre deti Slovenska Nitriansky samosprávny kraj Trnavský samosprávny kraj www.isgdent.com/ www.nordzucker.sk www.pulimedical.sk www.teekanne.sk Nadácia Granvia Nitrianska komunitná nadácia Erasmus Plus Nitra Deň prohuman.sk isexshop.sk e-kondomy.sk EEA Grants Norway Grants Nadácia otvorenej spoločnosti mesto Nitra mesto Sereď mesto Trnava Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Ministerstvo zdravotníctva Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Nadácia Pontis Reckitt Benckiser Slovensko