Vďaka EXPODOM.sk bližšie k vám

Viacero rokov ste nás stretávali na rôznych akciách, ktoré sme organizovali my – Sviečkový pochod, komunitné akcie, sídliskové turnaje a pod.. No na viacerých sme boli ako hostia – festivaly, dni zdravia, trhy, univerzitné dni ale aj rôzne komunitné akcie v mestách. Vždy sme radi prišli, pomohli a odprezentovali našu činnosť. No nie vždy sme mali ideálne podmienky, nie vždy mal usporiadateľ vhodný stan, ktorý by nás chránil pred slnkom alebo dažďom.

Práve preto sme sa rozhodli, že v tomto roku si jeden záhradný stan zakúpime vďaka vašim 2%. Zostali sme však milo prekvapení, keď sa nám ozvala firma, ktorá predáva výlučne nožnicové stany s ponukou sponzoringu. Stan nám darujú zadarmo. Náš nový altánok má rozmery 3×3 metre a je modrej farby. Tešíme sa ako ho rozložíme prvý krát a užijeme si jeho bohatý priestor pre rôzne aktivity práve s vami. Sme vďační za podporu našej činnosti. Ďakujeme.

Mgr. Pavol Ščasný
štatutárny zástupca Združenia STORM