Andrea Hugáňová - Združenie Storm

Mgr. Andrea Hugáňová, PhD.

Dosiahnuté vzdelanie

• 2009-2012, Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre, Fakulta soc. vied a zdravotníctva odbor: Sociálna práca
  • 2007 – 2009, Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre, Fakulta soc. vied a zdravotníctva odbor: Sociálna práca so zameraním na poradenstvo
  • 2004 – 2007, Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre, Fakulta soc. vied a zdravotníctva odbor: Sociálna prácaa

Kurzy, workshopy, výcviky

2014

• frekventantka Kurzu trénerov programu ART/Aggression Replacement Training/Tréning rozvoja sociálnych kompetencií (NÁVRAT, občianske združenie)

2013

• absolventka dvojročného akreditovaného vzdelávacieho programu Intervencia umením – arteterapia v procese socializácie, reedukácie, výchovy a liečby (Inštitút vzdelávania v arteterapii pri OZ Terra Therapeutica, Bratislava)

2011

• Certifikát o absolvovaní tréningu „Identifikácia obetí obchodovania s ľuďmi“ organizovaný Ministerstvom vnútra SR a IOM
  • Osvedčenie o absolvovaní kurzu „Dobrá praxe v nízkoprahových službách“ udelené Českou asociáciou streetwork
  • Osvedčenie o účasti na odbornom vzdelávacom bloku „Kontaktná práca v nízkoprahových službách“ (Kurz viedol: Mgr. Michal Zahradník)
  • Osvedčenie o absolvovaní kurzu s názvom "Obchodovanie s ľuďmi" (MV SR)
  • Osvedčenie o absolvovaní semináru Těhotné uživatelky drog a matky uživatelky v TP, KC a DS (Česká asociace streetwork, o.s. Praha)
  • Certifikát o absolvovaní vzdelávania v rámci projektu Budovanie kapacít v samospráve a treťom sektore prostredníctvom inovatívneho vzdelávania, SK0102 (Agentúra Euroformes, n.o.)

2010-2011

• frekventantka kurzu Dobrá praxe v nízkoprahových službách (Česká asociace streetwork, o.s. Praha)

2010

• Osvedčenie o aktívnej účasti na workshope - PCA v skupinovej práci s deťmi a adolescentmi (PCA Inštitút Ister Bratislava)