ESF projekty

Združenie STORM vo svojom programe CIRKUS od 2.1.2018 začalo s realizáciou projektu pod názvom Rozvoj sociálnej práce v nízkoprahovom centre pre deti a mládež a v otvorenom prostredí v Nitrianskom kraji. Aktivity sa môžu uskutočniť vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu a Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Operačného programu Ľudské zdroje.
Viac o projekte

Rozvoj terénnej a ambulantnej sociálnej práce v Nitrianskom a Trnavskom kraji

Združenie STORM vo svojich programoch KROK VPRED a ZÓNA od 2.1.2018 začalo s realizáciou nového dlhodobého projektu pod názvom Rozvoj terénnej a ambulantnej sociálnej práce v Nitrianskom a Trnavskom kraji. Aktivity sa môžu uskutočniť vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu a Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci Operačného programu Ľudské zdroje.
Viac o projekte